1 צולים את הפלפלים ואת החציל על האש הגלויה של הגז. מקלפים.
2 מעבירים את הפלפלים והחצילים הקלויים בטוחן בשר (ולא בבלנדר או במעבד מזון). מעבירים במכונה גם את השום והפלפלים החריפים.
3 מעבירים את הכל לסיר, מוסיפים קצת שמן צ'ילי בשביל עוד חריפות, עגבניות מרוסקות, מלח וכפית סוכר, מבשלים ללא מכסה עד שכל המים מתאדים, כשעה או עד שזה מסמיך. כדאי לכסות את הסיר ברשת, כדי שלא ישפריץ. בסוף הבישול מוסיפים טיפת חומץ בשביל הטעם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!