אופן ההכנה לחציל מאודה: מערבבים את הרוטב בקערית קטנה. שמים את שני חצאי החצילים על צלחת בתוך קומה אחת של סטימר במבוק.
אופן ההכנה לברוקולי בשום: מערבבים את חומרי הרוטב בקערית,למעט השמן והשום. מטגנים את השום בשמן עד שהוא מזהיב מעט. יוצקים פנימה את שאר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מכבים את האש. שמים את פרחי הברוקולי בצלחת נאה ומעבירים ישירות לעוד סטימר במבוק.
אופן ההכנה לכדורי פנינים: מערבים את כל החומרים בקערה למעט האורז. מסנים את האורז ומניחים על צלחת שטוחה. מגלגלים מהבשר כדורים קטנים (בגודל כדורי "פינג פונג") מגלגלים כל כדור בצלחת האורז שיהיו מצופים לגמרי מניחים על עיגולי נייר אפיה בקומה שלישית ורביעית של הסטימר. הרכבת המנה: שמים את שלושת קומות הסטימר אלה על גבי אלה: 1 בקומה התחתונה: כדורי הבשר (צריכים הכי הרבה זמן) 2. הקומה האמצעית: החצילים 3. בקומה העליונה: הברוקולי (צריך הכי מעט זמן)
מכסים במכסה. שמים אותם על ווק ובו מים רותחים למשך כ-15-20 דקות. אחרי 7-8 דקות מוציאים את קומת הברוקולי. מביאים שוב את הרוטב לרתיחה, יוצקים את הרוטב החם על הברוקולי. אחרי עוד חמש דקות, מוציאים את החצילים. מקררים מעט וחותכים לאצבעות רחבות. מניחים על צלחת , יוצקים את הרוטב, מפזרים בצל ירוק ומגישים. לבסוף מוציאים את הכדורים.
הכנת הרוטב לכדורים: מערבבים בקערית את כל המרכיבים. מגישים עם אורז לבן.