1 מחממים 2 כפות שמן במחבת טובה ורחבה, ומאדים בו את הבצל. 2. מוסיפים את יתר השמן למחבת ומחממים. מוסיפים תפוחי אדמה ובוזקים מלח ופלפל. 3. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 5 דקות. ממשיכים לבשל ללא מכסה תוך בחישה לפרקים ומעיכה קלה של פרוסות תפוחי האדמה, עד שיתרככו מאד. התהליך ייארך כ-30 דקות. 4. מוסיפים את הגבינה ובוחשים עד שתימס. טועמים ומתבלים. 5. מגבירים להבה ומניחים לתבשיל להתחמם 5-8 דקות עד ליצירת קרום שחום, שרוף ופריך. 6. מועכים את ה`עוגה` מפעם לפעם כדי שתתהדק. 7. הופכים על צלחת בעזרת מרית ומגישים.