1 קולפים שמונה סלקים וחופרים בכל אחד מהם גומה עמוקה בעזרת כפית פריזאית. שומרים את ה"מכסה" של כל סלק. מכינים את הזיגוג: במחבת רחבה, מחממים את כל מרכיבי הזיגוג (הג'ינג'ר, עלי התימין, שמן הזית, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון, הסוכר והמים) ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים את הסלקים ומכסי הסלקים ומבשלים כ 45 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך והסלקים מזוגגים היטב. מסננים את הסלקים ומקררים אותם. 3. מכינים את המילוי: בקערה עמוקה מפוררים את הגבינה הכחולה ומוסיפים את אגוזי המלח השבורים. מערבבים היטב. 4. מרכיבים את המנה: ממלאים את הסלקים בתערובת הגבינה והעגוזים. מכסים במכסה הסלק ומעטרים במעט עלי בזיליקום טריים.