מחממים את תנור האפייה ל-180 מעלות מערבבים יחד בקערה את שורשי פטרוזיליה וסלרי, גזר, שמן זית, המלח והפלפל. מעבירים את הירקות לתבנית אפייה וקולים בתנור החם כ- 10 דקות. מוציאים את הירקות מהתנור ומעבירים אליו את הסלק. צולים עלי הסלק בתנור עם מלח גס כ-20 דקות, עד שהם הופכים פריכים. בינתיים מכינים את הויניגרט: מניחים בקערה את כל חומרי הרוטב למעט השמן ומערבבים בעזרת מטרפה. כשהחומרים מתאחדים מתחילים להוסיף את השמן תוך כדי ערבוב עד שהוא נטמע בתערובת ומתקבל רוטב סמיך. הרכבת הסלט: מערבבים את החסה עם השורשים הקלויים מוסיפים את הויניגרט, מערבבים ומוסיפים את דפי הסלק ואגוזי המלך הקלויים.