1 הכנת הקדאיף: מסדרים את עוגיות הקדאיף בעיגול שטוח על נייר אפייה בקוטר התבנית. מושחים במעט שמן זית ואופים בתנור כ-5-7 דקות בחום בינוני עד הזהבה. 2. הכנת הסלט: מחממים מחבת ווק על להבה גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה, כאשר השמן מתחיל להעלות עשן. מוסיפים למחבת את הירקות על פי הסדר הבא : הבצל, הגזר , הפלפלים, השום והג'ינג'ר. 3. מקפיצים כשתי דקות ומוסיפים את הפטריות , עגבניות השרי והנבטים. 4. מקפיצים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את רוטב הטריאקי, מביאים אותו לרתיחה ומורידים מהלהבה. 5. בניית הסלט: מעבירים את איטריות הקדאיף האפויות אל תחתית הצלחת, מסדרים מעליהן את עלי החסה ואת הירקות המוקפצים מעל החסה. מפזרים סומסום קלוי ומגישים מייד.