המצרכים (6 מנות):לפסטה
למילוי
לחמאת המרווה
אופן ההכנה:1 למילוי: חותכים דלעת לקוביות, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ואופים בחום של 200 מעלות כ-1/2 שעה, עד שהדלעת מתרככת. 2. מועכים קלות ומערבבים עם הריקוטה, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעט אגוז מוסקט מגורד. 3. מרדדים את הבצק במכונת פסטה, חותכים למלבנים, מורחים בביצה טרופה, מזלפים מהמילוי בחלק העליון של העלה, מכסים בחצי התחתון, מהדקים היטב וקורצים רביולי. 4. לרוטב: ממיסים חמאה, מוסיפים עלי מרווה ומרתיחים עד שהחמאה חומה. מתבלים במעט אגוז מוסקט. מוסיפים את הרביולי ומערבבים עד שהרביולי מצופים ברוטב. |