1 מכינים את תערובת הבשר למילוי: מערבבים את כל הרכיבים לתערובת אחידה.
2. מטגנים את הירקות: מערבבים את הקמח עם הכמון והפפריקה ומעבירים לצלחת רחבה. טורפים את הביצים יחד עם רסק העגבניות ומעבירים לצלחת עמוקה רחבה. מחממים שמן לטיגון במחבת. מצפים את הירקות בתערובת הקמח, טובלים בביצה טרופה ומעבירים בזהירות אל המחבת. מטגנים עד הזהבה מכל הצדדים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
3. מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר בשמן את הבצל עם הסוכר להזהבה. מוסיפים את יתר תבליני הרוטב, מטגנים כדקה. מוסיפים את הרסק ומערבבים היטב, מוסיפים את עלי הדפנה, עשבי התיבול והמים ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית.
4. מסדרים את הסיר: מרפדים את תחתית הסיר בתפו"א. עליהם מסדרים שכבת תערובת בשר. מסדרים עליה שכבת פרוסות גזר ומעליה שכבת תערובת בשר. מסרים עליה שכבת כרובית ומעליה שכבת תערובת בשר. מסדרים מעל שכבת חצילים ועליהם שופכים את הרוטב המוכן. מביאים את הסיר לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעתיים.
מגישים חם על קוסקוס או אורז