יוצקים את השמן למחבת רחבה ומניחים על אש גבוהה עד שהמחבת חמה. מוסיפים את תערובת ירקות השורש ושיני השום ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום הכתוש ועלי המרווה לעוד טיגון קצר. מוסיפים את הבירה, היין, עלי הדפנה, הפלפל והמלח ומצמצמים עד לאידוי של כשליש מהנוזלים ומורידים מהאש. מניחים על מגש (עמוק) שכבה של כחצי מתערובת הירקות, מסדרים את פרוסות האוסובוקו ויוצקים מעל את הנוזלים ושאר התערובת. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של כ-180 מעלות לשעתיים וחצי. מורידים את נייר הכסף ומשאירים בתנור לעוד כ-25 דקות.