1 שוטפים את האפונה ומסננים. בסיר עמוק מטגנים את הבצל, מוסיפים את האפונה ומטגנים יחד. מוסיפים את הגזר והארטישוק. ממשיכים להקפיץ יחד בערך כ-10 דקות. ממלאים את הסיר עד ל-3/4 במים/ ציר בשר ומתבלים במלח ופלפל.
2 מוציאים את הבשר המשומר מהקופסה, שוטפים היטב ומוסיפים אותו למרק. קוצצים פטרוזיליה, כוסברה ועלי טימין ומוסיפים לסיר המרק. מבשלים כ-30-40 דקות. בעזרת בלנדר ידני מרסקים את הירקות והבשר, מסננים במסננת ומגישים חם. מלמעלה מפזרים עלי כוסברה טריים.
3 הכיסונים: בקערה קטנה מערבבים את הקמח עם השמן והמים עד לקבלת בצק נעים למגע וגמיש לעיבוד. מרדדים וקורצים עיגולים. מוסיפים לעיגולים את הבשר המעובד במרכז העיגול בעזרת כפית. שמים מעט ממלית הבשר וסוגרים לכדי חצי עיגול. מהדקים בעזרת מזלג את הקצוות על מנת שלא יפתחו.
4 מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה, ומגישים ליד המרק.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידיד המתמודדים