תחתיות ארטישוק במילוי בשרתחתיות ארטישוק ממולאות בשר, מנה ביתית טעימה ומשביעה מממטבחו של השף אביב משה ממסעדת MESSA![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מטגנים את קוביות הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את הגמבה והשום. מקררים. 2 מתבלים את הבשר הטחון בכורכום, צ'ילי טחון, פלפל שחור גרוס, מלח וכמון. 3 מוסיפים את תערובת הבצל המטוגן, הסלרי ופירורי הלחם ומערבבים. 4 ממלאים את תחתיות הארטישוק במלית. 5 לרוטב: מטגנים את הבצל, השום והגמבה עד להזהבה. מוסיפים 2 כוסות מים. 6 מוסיפים את אותו תיבול שבו תיבלנו את הבשר, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומביאים לידי רתיחה. 7 מסדרים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-30 דקות. 8 מערבבים כפית קורנפלור בחצי כוס מים קרים עד המסה מלאה של הקורנפלור. מוסיפים לרוטב יחד עם מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה עד להסמכת הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|