1 מטגנים את קוביות הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את הגמבה והשום. מקררים.
2 מתבלים את הבשר הטחון בכורכום, צ'ילי טחון, פלפל שחור גרוס, מלח וכמון.
3 מוסיפים את תערובת הבצל המטוגן, הסלרי ופירורי הלחם ומערבבים.
4 ממלאים את תחתיות הארטישוק במלית.
5 לרוטב: מטגנים את הבצל, השום והגמבה עד להזהבה. מוסיפים 2 כוסות מים.
6 מוסיפים את אותו תיבול שבו תיבלנו את הבשר, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומביאים לידי רתיחה.
7 מסדרים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-30 דקות.
8 מערבבים כפית קורנפלור בחצי כוס מים קרים עד המסה מלאה של הקורנפלור. מוסיפים לרוטב יחד עם מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה עד להסמכת הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה