1 מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון עד להיווצרות עיגול בצק קשה. 2. חותכים לכמה חתיכות גדולות, עוטפים בניילון נצמד ומקררים. 3. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי בקערה עמוקה. 4. מרדדים במכונת הפסטה לעלה דק. מקמחים בקורנפלור בזמן הרידוד. ניתן גם לרדד את הבצק ידנית בעזרת מערוך לעובי של דף נייר, תוך קימוח המשטח והמערוך בקורנפלור. 5. מניחים את עלה הבצק על משטח עבודה מקומח וחותכים את הבצק בעזרת חותכן לעגולים בקוטר של כ-10 ס"מ. 6. נוטלים כפית גדושה מהמילוי ויוצרים ממנה כדור קטן, את הכדור מניחים במרכז עיגול הבצק ומקפלים. (ראו סרטון) 7. מאדים בסלסילת אידוי מבמבוק (או מעל מסננת, קוסקוסייר וכו') מחצית מהכיסונים, את המחצית השינה מטגנים בשמן עמוק כרבע שעה.
מגישים עם רוטב סויה