קציצות ערמונים של אמא שושנהקציצות בשר וערמונים ברוטב עם המון הפתעות טעימות של השף אביב משה ממסעדת MESSA![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומצננים במקרר 20 דקות לפחות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג. 2 לרוטב: מטגנים (אפשר מראש) את האגוזים, הפיסטוקים והצנוברים עד להזהבה קלה. 3 מטגנים בנפרד את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום (לא חובה), האגוזים שטיגנו, הצימוקים, המשמשים, הצנוברים והפיסטוקים. 4 מוסיפים 2 כוסות מים (או יותר. כמה שצריך) ומתבלים באותם תבלינים שתיבלנו את הקציצות (אנחנו השתמשנו בכפית מלח, כפית שטוחה פפריקה, חצי כפית כורכום, רבע כפית כמון ורבע כפית פלפל לבן). מביאים לרתיחה, ואז מכניסים בעדינות את הקציצות. ![]() 5 מבשלים על אש בינונית כ-20 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך. 6 מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-10 דקות נוספות. ** הערת מערכת: כמויות התבלינים אינן חלק מהמתכון המקורי אלא תוספת שלנו, אחרי הכנה של המתכון פעמים רבות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|