1 הכנת הקציצות: מערבבים בקערה את כל החומרים לקציצות, מתבלים במלח ובפלפל, וצרים קציצות בגודל בינוני. 2. מחממים מעט שמן במחבת טפלון ומטגנים 2-3 דקות מכל צד, רק עד שישחימו מבחוץ. 3. הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הסלק ומטגנים 2-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. 4. מוסיפים את העגבניות, השום, מיץ הלימון, הרסק ואת ציר העוף, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומתבלים במלח, בפלפל ובסוכר. קושרים את גבעולי הנענע והכוסברה לצרור, ומוסיפים לרוטב. 5. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות. מוסיפים את הקציצות ואת קוביות הקישואים, ומבשלים יחד במשך 20 דקות כשהסיר מכוסה חלקית. 6. להגשה: מעטרים בכוסברה ובעלי נענע ומגישים עם חצאי לימון בצד.