מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את המלח. חולטים את הקישואים כ-3 דקות, מוציאים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים, קוטמים את קצוות הקישואים ופורסים אותם לעיגולים דקים מאוד. מסירים את הסחוס בצדי פרוסות הבייקון וחותכים את הפרוסות לקוביות קטנות. ממיסים את החמאה במחבת טפלון גדולה ומשחימים את הבייקון. מוסיפים את הבצל ומטגנים 1– 2 דקות. מוסיפים את הקישואים ומערבבים דקה נוספת. מוסיפים את היין, הסויה, התימין והצ'ילי. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים כחצי דקה.
שוברים את הביצים לקערה וטורפים עם החלב, עד שנוצרות בועות קטנות. מוסיפים את הבלילה למחבת ומטלטלים את המחבת קלות, כדי שהבלילה תתפזר בה באופן אחיד. מנמיכים את הלהבה לנמוכה מאוד, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים נקרשות במידה האהובה עליכם. מחלקים למנות ומגישים.