מבשלים את גרגרי החומוס במים במשך כשעה (עד שהם מתרככים), מסננים ושומרים בצד. מבשלים את הבשר במים עם עלי דפנה עד שהוא מתרכך. לאחר הבישול מניחים לבשר להצטנן בתוך נוזלי הבישול, במשך שעה. לאחריה מוציאים את הבשר מהסיר (שומרים את נוזלי הבישול), וחותכים את הנתח לקוביות גדולות. בסיר רחב מחממים מעט שמן, מטגנים בו פפריקה, כורכום וכמון במשך כדקה. מוסיפים למחבת את הבשר החתוך ואת הנוזל בו בושל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה. לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס המבושלים ואת עלי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים ומבשלים במשך חצי שעה נוספת.