תבשיל שעועית ובקרנזיד חורפי, מחמם ופשוט להכנה עם קוביות בשר, שעועית ועגבניות![]()
צילום: דניה Danya photo
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר כבד מטגנים את הבשר על אש גבוהה. 2 מוסיפים את הבצל, העגבניות ושאר הירקות. מוסיפים את עלי הדפנה הבזיליקום, התימין והפלפל האנגלי. 3 שורפים בעדינות את תחתית הסיר ומגרדים אותה בעזרת כף עץ (לא להגזים אבל גם לא להיבהל זה כל הטעם). 4 כאשר הירקות במרקם מחיתי ואדום כמו רוטב עגבניות מרוכז, מוסיפים את השעועית ומכסים בציר הבקר, כיסוי של 4 ס"מ מעל קו השעועית. 5 מבשלים כ-3 שעות עד שהשעועית רכה ונימוחה. 6 מוסיפים את החרדל, מבשלים רבע שעה נוספת ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|