1 בסיר כבד מטגנים את הבשר על אש גבוהה.
2 מוסיפים את הבצל, העגבניות ושאר הירקות. מוסיפים את עלי הדפנה הבזיליקום, התימין והפלפל האנגלי.
3 שורפים בעדינות את תחתית הסיר ומגרדים אותה בעזרת כף עץ (לא להגזים אבל גם לא להיבהל זה כל הטעם).
4 כאשר הירקות במרקם מחיתי ואדום כמו רוטב עגבניות מרוכז, מוסיפים את השעועית ומכסים בציר הבקר, כיסוי של 4 ס"מ מעל קו השעועית.
5 מבשלים כ-3 שעות עד שהשעועית רכה ונימוחה.
6 מוסיפים את החרדל, מבשלים רבע שעה נוספת ומגישים.