1 במעבד מזון טוחנים את עוגיות הלוטוס ומערבבים אותן עם החמאה המומסת. משטחים את התערובת בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות במשך 8 דקות. מוציאים ומצננים. לא מכבים את התנור.
2 במיקסר מערבבים גבינה, ביצים, סוכר, גרידת לימון ווניל עד שמתקבלת תערובת חלקה. יוצקים על גבי הקלתית המצוננת ואופים במשך כ־ 20 דקות, עד שהגבינה קשיחה למגע, אבל לא קשה מדי. מוציאים מהתנור ומקררים.
3 ציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי לקבלת קרם חלק. כשהעוגה קרה מצפים בקרם ומכניסים למקרר להתייצבות.
4 גנאש: בסיר קטן מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה. רגע לפני הרתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
5 הגשה: על צלחת שטוחה, בעזרת מברשת, מורחים גנאש. מפזרים מעל פירות יער ומניחים פרוסת עוגת גבינה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.