1 הקרפים: טורפים את הביצים. מוסיפים חלב ואז בהדרגה את הקמח, תוך כדי טריפה במטרפה. ממיסים את החמאה במחבת עד שמפסיקים לשמוע את צליל ההמסה או עד שהיא נעשית חומה, ומוסיפים לבלילה.
2 מחממים מחבת (אין צורך לשמן) ויוצקים מצקת מהבלילה. מטגנים 40 שניות מכל צד ומורידים לצלחת. ממשיכים כך עד שהבלילה נגמרת.
3 הקרמל: מפלטים תפוז אחד (משתמשים בחצי מכמות הפילטים), ואת הקליפה פורסים דק מאוד. סוחטים את התפוז השני.
4 מכינים קרמל כהה מהסוכר, מוסיפים את מיץ התפוזים וממשיכים לבשל כ-5 דקות (אם נוצרות סוכריות הן נמסות במהלך הבישול). מוסיפים את החמאה ואת קליפות התפוז (את הפילטים שומרים בצד עד להרכבת המנה).
5 הקצפת: מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים למקרר ל-30-40 דקות. מוציאים ומקציפים לקצפת יציבה. מחזירים למקרר עד להרכבת המנה.
6 ההרכבה: מכניסים את הפילטים של התפוז לרוטב הקרמל. מוזגים כשליש מהרוטב לצלחת. מניחים קרפ אחד ומוזגים עליו כף מהרוטב. מכסים בקרפ נוסף ומורחים קצפת. מעל הקצפת מניחים קרפ נוסף ועליו כף מרוטב הקרמל וכך הלאה (אחד עם קרמל, אחד עם קצפת, עד הסוף).
7 מעל הקרפ העליון מוזגים את שארית הקרמל ומורחים את הקצפת פרי סטייל.
8 מסדרים את הפילטים הטבולים בקרמל על הצלחת, ואת קליפות התפוז על הקרפים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.