1 הבלילה: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת התפוז. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית אך סמיכה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את החלב, ולבסוף את החמאה. מכניסים למקרר לרבע שעה.
2 מחממים מחבת ובעזרת מצקת שופכים אליה מהבלילה (כמות לפי גודל המחבת). כשהקרפ משחים קלות מלמטה הופכים אותו, משאירים חצי דקה ומוציאים.
3 המילוי: חולטים את האספרגוס במים רותחים 6-7 דקות. מוציאים וטוחנים במעבד מזון.
4 זורקים למחבת חמה את השום והבצל, משחימים ומוסיפים את התרד. כשהתרד מוציא את הנוזלים מוציאים מהמחבת ומערבבים עם האספרגוס הטחון.
5 מורחים את המסקרפונה על הקרפ, ומוסיפים את המילוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!