1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים.
2 הקלתית: טוחנים את כל חומרי הקלתית במעבד מזון ומשטחים בתבנית.
3 המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר בקערה לקצף עדין.
4 בקערה אחרת מערבבים את החלמונים, הגבינות, גרידת לימון, הקורנפלור והאינסטנט פודינג.
5 ממיסים ביחד את החמאה, השוקולד הלבן והחלב.
6 מוסיפים את תערובת השוקולד לבלילת הגבינות ומערבבים.
7 מערבבים בתנועות קיפול את קצף החלבונים לתוך בלילת הגבינות, ושופכים על הקלתית.
8 אופים את העוגה בתנור החם רבע שעה. מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים שעה נוספת.
9 הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן. חולטים בפנים חופן נענע. מצננים.
10 הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר ותמצית הווניל.
11 שופכים את הגנאש על העוגה, ומצפים בתערובת השמנת החמוצה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים