שלב א'. נתחיל במילוי: משרים את הבורגול ב-2 כוסות מים ל- 10 דקות. בורגול הוא בעצם חיטה שבורה מבושלת כבר מראש, ולכן אין צורך לבשל אותו. בינתיים מטגנים שום, בצל, פלפל, ומוסיפים את הגזר ושורש הסלרי, מלח ופלפל, עלי סלרי ופטרוזיליה. מעבירים לקערה. סוחטים את הבורגול ומוסיפים לקערה. מערבבים ומוסיפים את הצנוברים. מורידים לקישואים את הבסיס (כדי שיעמדו יציב), ואז גם את הראש. עושים גומה עם כף פריזאית, מקפידים שתישאר דופן של ס"מ. מורחים את פנים הקישוא בשמן זית, וממלאים תערובת כך שנשארת גבעה בולטת החוצה. שמים בכלי חסין חום. נכין את הרוטב: מערבבים את כל החומרים. יוצקים את הרוטב על הקישואים. מכסים את התבנית בנייר כסף. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לשעה.
שלב ב' מעבירים את התבנית אל מתחת לגריל ל- 5 דקות. בינתיים מכינים רוטב יוגורט: מערבבים את כל החומרים. מוציאים מהתנור.