1 מרפדים תבנית מרובעת או מלבנית בנייר אלומיניום ומשמנים אותו.
2 מטגנים את תפוחי האדמה ואת הקישואים 5 דקות במעט מאוד חמאה.
3 מחממים את יתר החמאה ומאדים בה את הפלפלים, הזיתים, הבצל המטוגן והפטריות המשומרות במשך 15 דקות.
4 מערבבים את הביצים, השמנת, הקמח, הגבינה המגוררת, המלח והפלפל.
5 מפזרים את הירקות בשכבה אחידה על נייר האלומניום ויוצקים עליהם את תערובת הביצים והגבינה. אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה) 6. מוציאים מהתבנית עם נייר האלומניום ומצננים.
7 משחררים בסכין מניר האלומניום, חותכים לריבועים ומניחים על המגש. מעטרים כל ריבוע בחומרי העיטור ומהדקים (אם צריך) בקיסם פשוט או מעוטר.