1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומניחים בתחתית התנור כלי עם מים חמים. מרפדים תבנית בנייר אפייה כך שיכסה את התחתית והדפנות ומשמנים אותו היטב.
2 מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויטים, החמאה וקליפת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
3 מכינים את המלית: טורפים בקערה גדולה את הביצים, ומוסיפים את הגבינות, הסוכר, הלימונצ'לו וקליפת הלימון, וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים על הבסיס ומחליקים.
4 אופים כשעה עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה. מצננים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות עד להתייצבות.
>> והנה עוד ים של מתכונים לשבועות