הבסיס:
1 לטחון את הביסקוויטים במעבד מזון לפירורים דקים ולהעביר לקערה.
2 לגרוס את הפיסטוקים עם השקדים והאגוזים לפירורים גסים ולערבב עם הביסקוויטים
והסוכר החום.
3 להוסיף חמאה מומסת ולערבב היטב.
4 ללחוץ את התערובת לתחתית ולדפנות התבנית, ולהקפיא למשך כשעה.
5 לאפות 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות, עד שהקלתית מזהיבה.
עוגת הגבינה:
1 להמיס על בן מארי את השוקולד הלבן. להניח להצטנן.
2 להקציף יחד במערבל חשמלי את גבינת השמנת ואת הסוכר.
3 להוסיף פנימה תוך כדי ערבול את השוקולד הלבן הצונן, הביצים (אחת בכל פעם). לערבל עד שמתאחד.
4 להוסיף את מיץ הלימון, תמצית הוניל, אמרטו או תמצית שקדים, שקדים טחונים ולערבב.
5 לקפל פנימה בעדינות את החלבה המפוררת ולצקת את הבלילה לתבנית המוכנה.
6 לאפות במשך 45-50 דקות בחום בינוני-נמוך (160 מעלות), עד שהעוגה מוכנה אך עדיין רוטטת במרכזה.
7 לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר בפנים, בדלת סגורה, למשך שעה.
8 להעביר לקירור.
ציפוי הדבש:
1 בסיר קטן להביא לרתיחה את השמנת המתוקה.
2 להוסיף פנימה את החמאה ולערבב עד שנמסה לחלוטין, לתת להצטנן.
3 להוסיף את הדבש, לערבב ולקרר למשך כמה שעות. לצקת על העוגה ולתת להתייצב בקירור.