1 מתחילים עם המרק: יוצקים שמן בסיר ומתחילים בטיגון הבצל, הסלרי והשום. מוסיפים את העצמות והפולקע ומשחימים אותם קלות. מוסיפים את הפלפלים המתוקים ולאחר 3 דקות מוסיפים כ-2.5 ליטר מים.
2 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. חשוב כל הזמן לקפות את המרק – כלומר להוציא את הקצף (אם יש) ואת השומן.
3 מתבלים בפלפל אנגלי, עלי ליים, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מוסיפים את פלפל הצ'יפוטלה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים. מוציאים את עצמות העוף.
4 מכינים את הקניידלך: מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח.
5 מערבבים את כל מרכיבי הקניידלך פרט לשמן בקערה. מערבבים לתוכה את השמן ומניחים במקרר לחצי שעה.
6 יוצרים כדורים קטנים (הם מתנפחים בבישול) ומבשלים כעשר דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח