1 מחממים את התנור ל-140 מעלות. 2. מניחים את העגבניות החצויות בתבנית אפיה, כשהעור שלהן כלפי מטה. מפזרים שום פרוס, מלח גס, פלפל שחור, סוכר חום, ענפי טימין וכ-100 מ"ל שמן זית. 3. מכניסים לתנור לכ 3 שעות או עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומאבדות כ 25% מגודלן. מוציאים מהתנור ומצננים אותן. 4. לאחר שהעגבניות הגיעו לטמפרטורת החדר פורסים בעזרת סכין או מסדרים אותן בין שתי ניירות אפייה ודופקים אותן בעזרת פטיש שניצלים. 5. בעזרת 2 כפות יוצרים 3 "הררי לבנה" מעל כל קרפצ'יו, מפזרים קרוטונים, עלי זעתר טריים ובוזקים מעט שמן זית.