1 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד שמשחים.
2. מבשלים את הארטישוקים לפי ההוראות בשקית (משאירים בצד לקירור).
3. קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנות.
4. קוצצים דק את הצנוברים, השום והפטרוזיליה ומערבבים בכלי את כל חומרי המילוי מלבד הכורכום, יחד עם הבצל שטיגנו קודם.
5. בעזרת כף, ממלאים את הארטישוקים במילוי, עד שנוצרת כיפה מעל הארטישוק.
6. מסדרים את הארטישוקים בשכבה אחת בסיר רחב ומוסיפים מים בגובה הארטישוקים + הכורכום, ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית