המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור על תכנית גריל ל-200 מעלות וצולים את פרחי הכרובית 6-10 דקות, עד לריכוך. 2 מערבבים את היוגורט בקערה עם הטחינה הגולמית, ומתבלים במעט מלח. 3 מערבבים את הכרובית, הצנוניות, הבזיליקום והצ'ילי ומתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון ושמן זית. 4 הגשה: מניחים בתחתית שתי כפות מהרוטב, ועליהן את סלט הכרובית ו-3 פרוסות של פילה אנשובי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|