1 שופכים את הקוסקוס לקערה, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים. מערבבים שוב ומכסים. מניחים בצד עד לספיגת המים.
2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים, מסדרים אותן על מגש ומעבירים למקרר ל-15 דקות.
3 מטגנים בסיר סוטאז' את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את האפונה, הסלרי, התבלינים והסילאן.
4 שופכים פנימה את 3 כוסות המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקציצות. מבשלים בכיסוי חלקי כ-30 דקות על אש בינונית.
5 מגישים חם על צלחת עם קוסקוס.
את קוסקוס הבוקר כבר ניסיתם?
לעמוד הפייסבוק של קוסקוס זה משפחה חמה