המצרכים (4 מנות):לקוסקוס:
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שופכים את הקוסקוס לקערה, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים. מערבבים שוב ומכסים. מניחים בצד עד לספיגת המים. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים, מסדרים אותן על מגש ומעבירים למקרר ל-15 דקות. 3 מטגנים בסיר סוטאז' את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את האפונה, הסלרי, התבלינים והסילאן. 4 שופכים פנימה את 3 כוסות המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקציצות. מבשלים בכיסוי חלקי כ-30 דקות על אש בינונית. 5 מגישים חם על צלחת עם קוסקוס.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|