1 מערבבים את כל החומרים מלבד החמאה והמלח במהירות איטית במיקסר עם וו לישה (גיטרה).
2 חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומביאים אותה לטמפרטורת החדר. כשהבצק מתאחד, מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה עד שהן מתמזגות בבצק ולא ניתן לראותן כלל.
3 לבסוף מוסיפים את המלח, וממשיכים לערבב למספר שניות בלבד. מפסיקים את פעולת המיקסר על מנת לא לגרום לחימום הבצק.
4 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה אחד לפחות.
5 מערבבים את הגבינה הכחושה, הקורנפלור, הסוכר, הווניל, קליפת הלימון והביצה.
6 מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומרדדים כל אחד למלבן בעובי של 1/2 ס"מ.
7 חוצים כל חלק ל-2, מורחים מחצית מכמות המלית על שני העלים (ביחד) ומוסיפים 50 גרם מלית תפוחים.
8 מגלגלים לגלילות, קולעים את שתי הגלילות ומניחים בתבנית אינגליש קייק.
9 חוזרים על פעולת הרידוד והמילוי עם החצי השני של הבצק.
10 מתפיחים את העוגות עד להכפלת הנפח.
11 מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים ב-170 מעלות כ-30 דקות, עד להזהבה.
12 מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.