1 קרפצ'ו סלמון : פורסים דק את הסלמון ומרחיקים את החלק החום יותר. מחלקים למנות ומניחים את הפרוסות בין שתי יריעות ניילון. משטחים דק-דק-דק. אבל ממש דק. מקפיאים כך. להגשה מניחים עם הניילון על צלחת ומסירים את הניילון. קולפים וחותכים את הלימון לקוביות. סוחטים את המיץ על הקוביות. בוזקים מלח גס, טוחנים מעל פלפל שחור, מפזרים את קוביות הלימון ואת שמן הזית.
2 להכנת הסלט: חותכים דק את הפלפלים ומניחים במי קרח. מכינים את הרוטב ממיץ התפוזים, רוטב הטריאקי, פלפל השאטה ושמן השומשום. חולטים את השעועית במים רותחים ומוסיפים לפלפלים. מוסיפים גם את עלי הנענע, קרועים גס בידיים, ואת הבצל הסגול, פרוס דק ככל האפשר. מניחים את הסלט במרכז הצלחת, מעל הקרפצ'ו.