מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
חגים

עוגת שוקולד פיסטוק לפסח

עוגה עשירה וכשרה של לחם טאטי

|לחם טאטי| פורסם11:46
עוגת שוקולד
תמונת AVI: שיעור פרטי1

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעוגה

  • 2 ביצים מספר 2
  • 2 חלמונים
  • 4 כפות סוכר
  • 160 גרם פיסטוק טחון גס (כוס)
  • 80 גרם שקד טחון (1/2 כוס)
  • 10 גרם קקאו (כפית)
  • 160 גרם שוקולד-ציפס (כוס)
  • 2 חלבונים
  • 30 גרם סוכר (כף וחצי)
  • 20 גרם חמאה מומסת

לגאנש

  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

העוגה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מקציפים 2 ביצים, 2 חלמונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב. 3.מערבבים את הפיסטוק, השקד, הקקאו והשוקולד ציפס, ומוסיפים לתוך תערובת הביצים המוקצפות תוך קיפול ידני. 4.מקציפים 2 חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד. 5. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. 6. אופים כ-45 דקות על 170 מעלות.

גאנש השוקולד:1מרתיחים את השמנת בתוך סיר קטן, מורידים מהאש ויוצקים פנימה את השוקולד. 2. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס. 3. מקררים לטמפרטורת החדר ומצפים את העוגה.

>> לעודקינוחיםמומלצים לארוחת החג.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il