המצרכים :לבלינצ'ס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה ומכינים את הבלינצ'ס במחבת. מניחים בצד עד למילוי. 2 מכינים את המילוי: מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס. מערבבים במעבד מזון את הקמח, סוכר הפירות, הקינמון והחמאה בפולסים עד לקבלת מרקם גרגירי. 3 שומרים מעט מהתערובת בצד ואת השאר מערבבים עם התפוחים ואגוזי המלך הקצוצים. 4 ממלאים את הבלינצ'סים ומקפלים אותם. 5 מניחים את הבלינצ'סים הממולאים אחד ליד השני בתבנית פיירקס זכוכית משומנת, מפזרים מעל הבלינצ'סים מעט מהתערובת ששמרתם ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, או עד שהבלינצ'סים הופכים מעט קריספיים. * אפשר להגיש חם עם ריבת תותים ביתית הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון מטעם 'אברהמסון' לגמילה מסוכר וגלוטן.
|