>> כל הקינוחים לפסח
>> כל המתכונים לפסח
1 ממיסים חלקית את השוקולד על בן מארי.
2 מרתיחים את השמנת ושופכים חצי מהכמות על השוקולד, בעודו על האש. טורפים במטרפה ידנית.
3 מוסיפים את שאר השמנת וטורפים עד שהבלילה רותחת.
4 מורידים מהאש, מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לאיחוד.
5 במקביל, מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת מרנג יציב.
6 מקפלים כרבע מהחלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד, ואז מוסיפים את מסת השוקולד כולה לקערה עם החלבון המוקצף. מקפלים בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.
7 מעבירים לכלים אישיים ומצננים.
*אפשר להגיש עם קצפת וניל.