1 שמים את האדממה בסיר מלא מים רותחים מומלחים קצות וחולטים 2-3 דקות. מוציאים מהמים בעזרת כף מחוררת.
2 מוציאים את האדממה מן התרמיל על ידי לחיצה קלה. שמים את הפולים בצד.
3 באותם מים, חולטים את השעועית רק עד ריכוך (לא רך מדי). אם משתמשים בשעועית ירוקה שלמה, יש לחלוט רק דקה או שתיים. מסננים היטב ומוסיפים לאדממה.
4 מבשלים את התפודים במיקרוגל או מאדים אותם עד שמוכנים, כ-15 דקות.
5 מסננים היטב. פורסים לפרוסות עבות ושמים בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעודם חמימים עם האדממה.
6 מערבבים בקערה קטנה את כל החומרים לרוטב ויוצקים על הסלט. טועמים ומתבלים לפי הטעם.