קולפים את תפוחי האדמה ומאדים אותם. חותכים את הבצל לפרוסות דקות (כחצי ס"מ). בקערה קטנה מערבבים כוס שמן זית עם 3 כפות אורגנו ומלח פלפל. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה, כך שיהיו מצופות. בינתיים, מטגנים את הבצל במחבת, בשמן זית. בתבנית קטנה מניחים את פרוסות תפוחי האדמה והבצלים צפוף, בצורת רעפים. מעל השכבה הזו שמים את העגבניות המקולפות ומעליהן מפזרים עוד אורגנו ופלפל. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה, עד שהמאפה ישחים.