המצרכים (2 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1 חותכים את העגבניות לחצי או לשלושה עיגולים, תלוי בגודלן. 2 חותכים את המלפפונים והצנוניות לעיגולים. 3 קולפים את הגזר וחותכים לעיגולים. 4 פורסים את הבצל או הבצל הירוק לטבעות דקות. 5 מערבבים את כל הירקות בקערה. 6 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב. מגישים מיד, אחרת הסלט מאבד את פריכותו ונהיה סמרטוטי. טעים במיוחד עם כף טחינה למעלה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|