1 מרתיחים את עלי המנגולד וחולטים את העלים. 2. מעבירים את עלי המנגולד למי קרח. 3. מסדרים את עלי המנגולד בכלי עגול (לשים מתחת ניילון נצמד). 4. לחתוך את הפטריות + פטריות הפורטבלה ולהקפיץ בחמאה עם מלח ופלפל ולסנן מהנוזלים. 5. לחתוך את הסלרי ולהקפיץ גם כן בחמאה. 6. לאחד את תערובת הפטריות והסלרי יחדיו, להוסיף טרגון קצוץ, גרגרי חרדל ולתבל לפי הטעם. 7. להוסיף את תערובת הירקות למנגולד ולסגור (לשם הנחות ניתן לסגור עם ניילון נצמד). 8. שמים את שיני השום כמו שהם בתבנית ולכסות בנייר כסף, מכניסים לתנור למשך שעה וחצי בטמפרטורה של כ – 150 מעלות. 9. לבסוף כאשר השום מוכן יוצרים מחית מתוכן השום ומוסיפים ½ כוס קרם פרש ומערבבים. 10. מוציאים את כיפות המנגולד מן הניילון מניחים בצלחת ומגישים עם תערובת השום וקרם הפרש