1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מניחים מניפת אידוי בסיר רחב, וממלאים בו מים עד לגובה המסננת. מניחים את הירקות כאשר עלי המנגולד למעלה וסוגרים עם המכסה. כשהמים רותחים מנמיכים ללהבה נמוכה ומאדים 20 דקות (אם אין לכם סיר אידוי, מבשלים בסיר עם מים את כל הירקות כ-15 דקות, ומסננים היטב).
3 מעבירים את הירקות לקערה ומועכים בעזרת כף להכנת פירה, או במזלג.
4 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
5 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומברישים בכף שמן זית.
6 יוצרים כדורים בגודל כדור פינג (כ-4 ס"מ) ופוחסים לצורת קציצה.
7 מסדרים את הקציצות בתבנית ואופים 25-35 דקות, עד שהקציצות זהובות.