סלט פסטה עם ירוקים ופטהדגנים מלאים? יש. קטניות? יש. ויטמינים ומינרלים? יש ויש. קבלו את המנה שתיקח רק 15 דקות מזמנכם, ותעשה לכם טוב טוב בבטן ובנשמה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2 חולטים את הברוקומיני 2 דקות במים רותחים (החליטה היא במקום בישול) ומעבירים לקערת מי קרח, לעצירת הבישול. 3 פורסים את עגבניות השרי לרבעים וקוצצים את גבעולי הבצל ירוק. מפוררים את גבינת הפטה, מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
|