1 הכנת הקוסקוס: מערבבים את החומרים היטב (חוץ מהמים) על מנת שכל הגרגרים יעטפו בשמן ובתבלינים. 2. מוסיפים את המים החמים ומכסים בניילון ניצמד למשך 15 דקות. 3. פותחים את הניילון לאחר 15 דקות ובעזרת מזלג מפרדים את הקוסקוס עד לקבלת גרגרים אחידים וללא גושים. 4. הכנת הסלט: מחממים תנור ל 200 מעלות. 5. מניחים את עגבניות השרי החצויות בתבנית, מזלפים עליהן שמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור 20 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר. 6. בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד. משלימים בתיבול של מלח פלפל.