1 משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים למשך לילה. מבשלים בהרבה מים כשעתיים, עד לריכוך.
2 מחממים היטב סיר רחב שיכול להכיל את כל הירקות למרק.
3 מוסיפים את שמן הזית, הבצל והגזר, מערבבים היטב ומטגנים כ-2 דקות.
4 מוסיפים את שאר הירקות, מערבבים היטב ומטגנים עוד כ-2 דקות.
5 מוסיפים את החומוס, הכורכום והמלח, ומערבבים היטב כך שכל הירקות יתעטפו בכורכום.
6 מוסיפים את המים ועשבי התיבול, מכסים ומביאים לרתיחה.
7 מבשלים על אש גבוהה כ-5 דקות. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד כ-20 דקות.
8 בסיום הבישול ניתן להוציא בקלות את עשבי התיבול או להגיש אותם (הם טעימים מאוד). מגישים כמובן עם קוסקוס.
>> בפעם הקודמת הכנו פילאף קינואה מהמם