מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 1. מבשלים את מקלות הגזר במים רותחים עד שהם רכים אך קריספים, מוסיפים את האפונה הקפואה ואת בצלי השאלוט המקולפים ומבשלים 5 דקות. מסננים. 2. במחבת או בסיר שטוח שאפשר להכניס לתנור אחר כך, יוצקים את שמן הזית ומטגנים את נתחי הדג 2 דקות מכל צד. מוסיפים את שאר המרכיבים כולל האפונה והגזר. 3. סוחטים מעל הדג את מיץ הלימון, מוסיפים את היין, המלח והפלפל ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 4. מסדרים על צלחת הגשה את הדג, מוזגים מסביב את האפונה, הגזר והבצל ויוצקים על הכל רוטב ומגישים.