1 משרים את הבורגול במים פושרים כחצי שעה. מסננים את המים. 2. חותכים את השעועית לפרוסות של כ-4 ס"מ רוחב. חולטים שתי דקות ומוצאים למי קרח. 3. מקפיצים במחבת עם קצת שמן זית על אש גבוהה: 2 סוגי פטריות, בצל, שעועית, זיתים, שום, בורגול למשך כ-1 דקה. מוסיפים את היין, החמאה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכבים את האש, מוסיפים את הבייבי תרד. 4. להכנת הדג: במחבת מחומם מראש, עם קצת שמן זית, מניחים את הדג (צד העור על המחבת) כ- 2 דקות, על אש גבוהה. בודקים את צבע העור - עד שמזהיב ופריך. הופכים את הדג ל2- דקות נוספות על האש, עד שמוכן.
5 להגשה: בצלחת רחבה, מורחים שכבת יוגורט דקה כבסיס, מניחים את הבורגול והירקות המוקפצים במרכז הצלחת. לבסוף מניחים את הדג מעל ומגישים.