1 מקלפים את החצילים, מערבבים את יתר המרכיבים עם החצילים, מתבלים במלח, שמן זית, מיץ לימון ושמן שומשום.
2 צורבים את הטונה במחבת חמה כמה שניות מכל צד ומכניסים למקרר ל 20 דקות. פורסים דק לפני ההגשה.
3 מכניסים למעבד מזון את עגבניות השרי, הפלפל הקלוי, מיץ לימון ושמן זית. טוחנים עד למרקם חלק ובודקים את התיבול. מסדרים ברינג את הפאדג' חצילים, מעליהם הטונה הצרובה ומסביב מוזגים את הגספצ'ו.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע
//www.mako.co.il/food-daily-recipe