1 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ עם השמן עד להזהבה, מוסיפים את הגמבה ומטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים את השום.
2 מוסיפים את הצ'ילי, תמר הינדי, רוטב הצ'ילי המתוק והחריף ומבשלים יחדיו כ- 2-3 דקות.
3 מתבלים את הדג במלח ופלפל, מסדרים 4 יחידות פילה עם העור כלפי מטה בתבנית עם נייר אפייה, מניחים על כל פילה כף מהרוטב וסוגרים עם פילה נוסף. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות לכ 10-15 דקות.
4 בינתיים מכינים את הבלילה, מערבבים היטב את כל החומרים ומתקנים תיבול, פורסים את הבצל לפרוסות בעובי של כ 1/2 ס"מ ומפרידים את הטבעות.
5 מחממים מעט שמן בסיר טיגון, מטביעים את הטבעות בבלילה, מורידים מכל טבעת בצל את שאריות הבלילה ומטגנים כדקה- שתיים עד שמתחילה להזהיב. מעבירים לנייר סופג.
6 להגשה: מניחים מעט מהרוטב בתחתית צלחת הגשה, מניחים מעל ובזהירות את הדג החם ומפזרים מעט טבעות בצל מטוגנות בטמפורה. מעטרים במעט כוסברה ומגישים מיד.
>> כל המתכונים לראש השנה