המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הקינואה ומניחים בצד. 2 בקערה נפרדת מערבבים את העלים, בצל ירוק, בצל סגול, אגוזים וגרגירי הרימון. 3 מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית. 4 מערבבים הכל יחד. 5 טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים. מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות. קישור לאתר המכון: http://www.abrahamson.co.il/ |